404 Not Found

404 Not Found


openresty

Wij vinden het erg belangrijk dat gebruikers van onze software tevreden zijn over onze producten. Wij ontwikkelen onze software continu door om eventuele nieuwe mogelijkheden toe te voegen en bugs in bestaande versies te verwijderen.

Gebruikt u s.v.p. de onderstaande contactmogelijkheden:

 

 

Bugs

Ontdekt u enige onvolkomenheden in onze software, dan worden wij daar graag van op de hoogte gesteld. Indien mogelijk zullen we deze dan in een nieuwe versie proberen te verhelpen. Stuurt u daarvoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ondersteuning bij Installatie en Configuratie

Indien mogelijk kunnen we ook uw vragen beantwoorden die ontstaan bij de installatie van de software. Voor de meest gestelde vragen kunt u terecht bij onze FAQ. Voor uitgebreide hulp bij installatie en configuratie hebben wij ook diverse Service Level Agreements (SLA's) om u verdergaande ondersteuning te kunnen bieden.

 

Algemene Informatie

Wilt u voor andere dan de voorgaande zaken met ons in contact komen, dan kunt u ons bij voorkeur per e-mail bereiken via de onderstaande contactgegevens.