404 Not Found

404 Not Found


openresty

Installatie

Wanneer u NetcamViewer Mobile wilt aanschaffen, kunt gebruik maken van de "In App Purchase", ofwel aankopen vanuit een iPhone App. Hiermee schaft u een ongelimiteerde versie van NetcamViewer Mobile aan. Dit doet u als volgt:

  1. Open NetcamViewer Mobile
  2. Wanneer u reeds twee camera's heeft toegevoegd, kunt u een derde camera toevoegen door op het +-symbool te tikken. Kies voor "Camera".
  3. Er zal nu gevraagd worden om een licentie aan te schaffen. Dit kunt u doen door op "Koop" te tikken. Vervolgens voert u uw gebruikersgegevens in voor de transactie. Er zal eenmalig € 4,99 op uw account worden afgeschreven.
  4. Wanneer dit is voltooid, heeft u een ongelimiteerde versie van NetcamViewer Mobile, gekoppeld aan uw iTunes account.

netcamviewer buy

on donderdag januari 26 by Super User
Was this helpful?

NetcamViewer Mobile kunt u vinden in de iPhone en iPad AppStore. U kunt NetcamViewer Mobile als volgt installeren:

  1. Open de Apple AppStore
  2. Kies voor "Zoek"
  3. Zoek op "NetcamViewer"
  4. U zult als resultaat onder andere vinden: NetcamViewer Mobile, klik deze aan.
  5. U ziet nu de omschrijving van NetcamViewer Mobile. Wanneer u op "gratis" klikt, zal de knop wijzigen in "installeer". Om NetcamViewer Mobile te installeren klikt u nogmaals op "installeer".
  6. Er zal nu om uw gebruikersgegevens gevraagd worden, wanneer u deze heeft ingevoerd zult u zien dat NetcamViewer Mobile is geïnstalleerd.

netcamviewer install

on donderdag januari 26 by Super User
Was this helpful?

Indien u reeds de volledige versie voor een onbeperkt aantal camera's heeft gekocht, dan wordt dit bewaard bij de AppStore.

Na verwijderen en opnieuw installeren van de software NetcamViewer Mobile of na een reset van de iPhone, zal deze instelling op uw apparaat niet bewaard zijn gebleven.

In dat geval kunt u na het toevoegen van twee camera's de derde toevoegen en opnieuw ervoor kiezen om de volledige versie aan te kopen. De AppStore zal nu een melding maken dat u deze aankoop reeds gedaan heeft en de volledige versie wordt gratis vrijgeschakeld.

on donderdag januari 26 by Super User
Was this helpful?